Friday, October 14, 2011

Aku cuba untuk menulis tentang The Secret Life of Nora, cuba mengimbang antara kebaikan dan juga kebobrokan, tapi otak aku senget sebelah. Ini bagi aku tak adil. tak adil untuk teater yang belanja 5.5 juta khabarnya.

Yang mana lebih sukar, menulis tentang hasil seni yang baik atau menulis tentang hasil seni yang tak baik?

3 comments:

Vitamin said...

tulis je. bajet tu diorang yang keluarkan. kritikan, kita pula yang keluarkan. tak ada kena mengena. hahha

Anonymous said...

ya, tulis je. untung sabut dia panggil join next production. berkatalah yang BENAR walau ianya pahit.

Sastraboy Suhadi said...

Haha. Entah apesal aku rasa aku dah tahu apabenda kau nak cakap. Kehkeh.

Satira,