Sunday, November 21, 2010

(HHHHHH)

Jimi suka bershopping di KLCC.

Suatu hari dia ada rasa nak terberak dan dia pergi ke tandas KLCC. Pada mulanya Jimi tersenyum dengan suasana tandas yang cantik. Dia bersyukur kerana negaranya kaya dan aman makmur kerana mampu membuat tandas secantik itu.Tapi selepas dia berak barulah dia menyumpah kerana takde paip untuk dia basuh buritnya.
Jimi terpaksa menggunakan besi paip untuk dia menyental tahinya.

Ketika keluar Jimi membebel lagi. "teruknya! Tandas ni bukan dibina untuk orang Muslim ke? Bebel Jimi pada seorang tua yang membasuh tangan disingki.
Lelaki tua itu hanya tersenyum seolah-olah dia sudahpun bersedia dengan segala halangan ditandas itu.
"Sebab itulah saya sediakan paip,cebuk dan timba dalam beg ini"Katanya sambil menunjukkan apa yang tersorok dalam beg besar yang digendung itu
"Ya saya bawak semua benda ini dalam beg setiap kali saya masuk ketandas di shopping mall dinegara ini. Bukan sahaja tandas disini tak Muslim Friendly, tapi tandas-tandas di hotel, dipejabat-pejabat besar juga begini"
Kata lelaki tua itu dan Jimi hanya mampu tersengih. Jimi akui idea lelaki tua itu ada kebenarannya.
Selepas membasuh tangannya lelaki tua itu meminta diri .
Jimi menghulurkan tangan untuk berjabat tangan tapi lelaki tua itu menolak. Hanya beberapa minit kemudian barulah Jimi sedar kenapa lelaki itu refuse itu berjabat tangan dengannya.


Kata-kata dan nasihat lelaki itu Jimi akui ada kebenarannya. Jimi pun menyediakan semua peralatan beristinjak. Paip, cebuk dan juga timba dan meletakkannya dalam beg besar.

Jimi bawa peralatan itu dalam begnya kemana sahaja dia pergi dan sejak itu dia tak ada masalah lagi untuk bersistinjak setiap kali dia masuk ke hotel, shopping kompleks di negara ini.

Suatu hari Jimi ditahan di KLCC. Dia disyakki membawa peralatan yang dikatakan boleh digunakan untuk membuat bom.
"What is this?!" kata Pegawai Keselamatan itu, seorang lelaki British. Dia juga penyokong Man U.
"Thats paip."
"What u use this paip for? Are u a suicide bomber?"
"Im not a suicide bomber. Just because I looks like Obama doesnt mean I want to bomb every hotel every shopping compleks in the whole world!"
"Obama is not Muslim u idiit. If this is not a bomb then what is this?" jerit lelaki British itu lagi.
Jimi mula malu-malu. Sudah tentu lelaki itu tak percaya dia gunakan paip itu untuk beristinjak. Dia lelaki British dan sudah tentu dia menggunakan tissue.
"I use that type to clean my ass....after i poo poo" jawab Jimi dalam bahasa Inggerisnya yang tunggang langgang.
Lelaki British itu masih tak percaya dengan hujah Jimi. Dia masih yakin yang Jimi datang ke KLCC untuk mengebom tempat itu.Katanya lagi batang paip plastic dan juga timba itu memang mudah untuk menghasilkan bom.
"Show me how u use it!"

Mereka berdua pun ketandas dan Jimi pun menunjukkan cara-cara dia menggunakan paip plastik itu .
"Thats now how people clean their ass after they taking shit!"
"This is how our Msulim do it"
"well i married a Muslim girl and i never see she use her own hand to wipe her own ass and shit!"
"She just afraid her long nail will cut off !" jerit Jimi lagi.
. Let me show u how we people use it" Kata lelaki British itu.
Ketika lelaki British itu menganggalkan seluarnya untuk menunjjukkan pada Jimi bagaimana dia buang air besar dan membasuh ponggongnya, Jimi mengambil kesempatan ini untuk lari.
Jimi mengambil seluar lelaki British yang tersadai atas pintu itu dan terus berlari keluar. Lelaki British yang sedang buang air itu tak mampu untuk mengejar Jimi kerana dia sedang terkinja-kinja melepas.
"Shit!" Jerit lelaki British itu.

Jimi berjaya melarikan diri dari tuduhan mengebom KLCC. Dia tidak lagi menngunjungi shopping mall dan hotel-hotel di KL. Jika dia mahu dia pastikan yang dia akan buang air besar ditandas KFC dan Burger King dahulu.

Dan sampai sekarang tandas KLCC takde paip untuk umat Islam beristinjak cara friendly.

5 comments:

sastraboy said...

hahaha.

sinis gila.

hahahaha.

MOLOKO said...

Mungkin sebab designer KLCC tuh mamat Italy yang tak basuh buntutnya tiap kali lepas buat bisnesnya- CEASAR PELLI

saat omar said...

Betulkan kalau aku silap...tandas KLCC takde kepala paip kan?

dish said...

lol.pakai fountains la.

Sally said...

sangat betul en.saat..sy tidak suka tnds moden.. sudahlah berkongsi tempat duduk..kalo kena yang berkurap bagaimana?..nak dicurahkan air dulu sebelum duduk kepala paip x ada..cisss!!terbantut niat nk melepas k..