Monday, June 28, 2010

-


1
Semalam bukan sahaja England yang kena belasah, aku juga kena teruk semalam. Fuck.

Bezanya England kena belasah dengan nazi, aku kena belasah dengan kononnya kawan sendiri.

Teater used to be fun place. I mean this faculty used to be fun place. Aku masih ingat lagi pada satu meeting tak formal beberapa tahun dahulu ketika mula menjejakkan kaki ke Puncak Perdana, kami duduk beramai-ramai, makan dan ketawa. Ianya harmoni.

sekarang tak lagi....






Lawan tetap lawan!

2
Aku bukan saja rindu kat Teater , Fakulti dulu. Aku juga rindu kat bandar Seri Damansara.

Ambil masa untuk sesuaikan diri dengan environment baru.

3
Dan yang lebih rindu....wa rindu sama Naufal. Rindu nak dukung dia.

Semua ni buat gua down. So down nak buat apa pun jadi lemau.

4 comments:

Vitamin said...

siapa 'budak baru' tu en saat? hish...

saat omar said...

budak baru? apa tu? hehe...

Vitamin said...

hahaha...dah padam.... sempat la jugak terbaca... hahaha

saat omar said...

hehe syyyyy....

Malu ah