Sunday, November 15, 2009


Ini list aku, apa pula senarai kau?

The best of 2000s ;
1) The Mars Volta-De Loused in the Commatorium
2) Arctic Monkeys-first and second album
3) Kings of Leon-Only by The Night
4) The Strokes – Is This it
5) Radiohead-Kid A
6) Sigur Ros-Taak
7) Eminem-Marshall Marthers LP
8) Coldplay-Parachute
9) Once Soundtrack
10)Ada Apa Dengan Cinta Soundtrack :)
.
.
.
Commercial stuff, I know. tapi ni je yang dekat dengan aku dekad ni...
.
.
Hari tu sengaja aku buat kecoh kat forum Amazon.com. Aku cakap muzik di dekad 2000 tak berapa bagus berbanding dengan dekad 1990-an. Sudah tentu ada yang setuju dan ada yang tak.
.
.
pendapat aku tu tak kira valid sangat sebab memang niat aku nak kasi kecoh je :)
1960an ke, 1970an, 1980an ke, 1990an ke atau 2000 ke...yang penting cuma ada satu je penyanyi paling comel didunia. Nama dia Thom Yorke. Kan? (kalau kau tak setuju kau Muse punya fan)


6 comments:

MOLOKO said...

Fuhh... What trigger me is Eminem is on your list!

Once is also my fav too...

I'll draft my list soon. Simply agree that 90's song are more mesmerizing! Moe bro...moe...

saat omar said...

haha...Eminem actually influence dari abang Wan...dia ada CD yg tak censored punya...he got the best cd...Its a shocking album to me.

Nasib baik hang pun suka 90s...

kamal sabran said...

oii space gambus tak masuk senarai ka? dgq cerita band tu mempunyai musician yang hensem belaka!

saat omar said...

Space Gambus? tahun 90an dulu wa dah letak Goldfish dalam senarai top ten wa...cukuplah tu..:D

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

MOLOKO said...

WAMAT YANG KITA KENAL........