Tuesday, August 12, 2008

SELASA YANG KUDUS

Zaman kecik sebab kami bukan orang senang, kami tak ada kamera. Dan kalau aku ada gambar, maksudnya ada jiran atau orang lain yang tangkap gambar aku. Aku tatau tentang tu, aku cuma pandai pose je....
Aku tak banyak gambar time kecik. Ini yang few still survive. Nilainya lebih bernilai dari Nilai, Negeri Sembilan.
Sekarang baru aku tahu kenapa aku suka warna Cekelat (brown)

12 comments:

l.i.f.e said...

pheewwitttt...suwittt :))

btw, apa kena mengena gamba ni dgn warna ceklat en. saat?

saat omar said...

shila maksud aku, mungkin aku suka warna cekelat sebab dulu masa aku kecik (as u can see in this picture) aku pernah ada baju melayu warna cekelet...kinda unconciuos memory recall lah jugak.

UnGu said...

klasik!

sy suke sesuwatu yg klasik & old skul...

+salam singgah+

RENhalus~ said...

omar name bapak sy~
mase lahir, kamera bapak sy hilang, kena curi.
ank bapak sy no.6 xde gmbr zmn die kecik2..;(

aRe You? said...

saat..kalau baby boy lahir..
i nak chup dulu :D

kamal sabran said...

ini mesti la baju raya kan

CT Cutielady said...

Gambar KENANGAN MENGUSIK JIWA.. dengan senyuman yg sangat manis menampakkan keghairahan bergambar (ekceli jakon).. klau ko recall.. kamera tu flash dia KOTAK eh? kira one snap je BURNT out gitu?? Can recall?

saat omar said...

hi ungu...hi ren..

ayu..nak chop ape? chopstick?

kamal..ye ini baju raya.mana ko tau?

Cutie..ntah aku tak ingat

coffeeHolic said...

saya pernah keluar tabligh.
tak banyak gambar kecil.
bukan tak ada lensa.

macam sekarang juga.
dah lali.
tak ada gambar diri sendiri.

kalau ada pun satu dua.

saat omar said...

Takpe kopi, biarlah kita tak simpan gambar kita tapi org lain ada simpan gambar kita ...hehe

CT Cutielady said...

ye saat... biar org simpan gamba eh.. pastu org tu MANDREM... padan muka?! gitu??

saat omar said...

takde sape nak mandrem aku Cutie...lainlah kau, cun melecun ahak