Sunday, August 3, 2008

MONDAY BLUES


Parental Advisory Explicit Insult

Sabtu dan Ahad. Kadang-kadang macam Dr Jackyll dan Mr Hide. Some good and some bad. Weekends could be like that, kadang-kadang kamu terperap dirumah tak tahu nak buat apa, kadang-kadang kamu keluar dan berbelanja.
Im satisfy with my weeekdn. I dodnt wirte much but at least Im not sleeping like I used to. Means I spend my weekend dgn benda yg berfaedah, I read newspaper, I watch tv, I pray, I listen to music, menulis sikit2 bila ada mood, makan malam dengan kawan-kawan…

Basically my weekends are perfect until…jeng jeng jeng…..
Aku tengok sebuah DVD……jeng jeng jeng…..
Yang tajuknya…..jeng jeng jeng
CLOVERFIELD ….

CLOVERFIELD (jeng jeng jeng) mengisahkan beberapa orang remaja yang sedang berhibur di sebuah surprise parti (surpriselah sangat) . Dan kemudiannya sesuatu berlaku di New York yang mengubah hidup mereka..Surpirsee Ada Alien macam Godzilla mengamuk.... maka berlakulah adegan menyelamatkan diri, kejar-mengejar, lari dari anak alien dan juga tindakan berani menyelamatkan awek yang bahunya tertusuk dengan besi (konon nak bagi lebih dramatik, but silly)
Why New York? Sebab bangunan pencakar langitnya memberi lebih impak dari Godzilla .
Kenapa Alien? Because we never had enough of Tom Cruise in War of The World.
Kenapa hand hold camera throught out all the movie? Cause they want us to believe that its really happening.
Kenapa mesti kepala Statue of Liberty tercampak dihadapan camera? Cause its ewww…dah scary habis le tu. Alien yang anarchist dan hero yang bosan.

Burit ah Cloverfield.

Aku teruja untuk menghabiskan RM8 aku aku membeli Cloverfield kerana Empire bagi filem ni 5 bintang.(yeah its not that everyday Empire gave new movie a 5 star, biasanya tak sampai sepuluh movie je dapat 5 bintang dalam setahun) Stupid silly magazine, I shouldn’t trust your stupid rating anymore, u stupid jerk. …dan diatas DVDnya Komen melampau2…Scary lah…Terryfying lah….maka aku pun tertipu. Well F you. If u Hollywood wants to make another hand held camera–reality-lookalike-thriller, u better make a smart one. This is not a smart but lousy Blair Witch rip off. Or at least get an actor who really can act for god sake, not this stupid I don’t want to know his name actor who play Rob or Hub..
Semua tentang Cloverfield membuatkan darah aku menyirap…karakter utamanya ROB adalah seorang yang boring , bosan dan bodoh. U hope that Rob gonna die every seconds of the movie because of his stupidity. Hes so stupid and so boring u really don’t care if he survive or not, and yet worse I hove the alien would come out any second and eat this stupid Rob dan pijak-pijak dia dnegan kawannya Hub hingga kedua-duanya terkeluar cirit. Die u stupid Rob! Rasa macam nak berak je kat muka Rob, for being stupid actor. Die u Rob.
. God hes so stupid. Even his friend Hub is stupid..Running around with his stupid camera. Tinggalkan jelah kamera tu bodoh, Alien dah datang dekat nak makan kau lagi sibuk nak main dengan kamera. You and your stupid dialog. We know its fiction u twat, try not makes us believe that this is real by giving ‘natural’ line cause we don’t.
Err….what im trying to say it, the actor (yes theyre actor and this is not real event) failed to make me care about them aka bad acting, lame dialog…..stupid stupid stupid all stupid. .
And come on lah Holllywood the great…try not to make it looks like real as if the found tape has been discovered by US intelligent or others as if it’s a real event. Blair Witch Project success because of the internet promo, the rumours they been put up before the film shown to the audience . But this one? Come on man, we all know New York is safe and Puff Daddy is still throwing another party
Stupid Cloverfield ruin my weekend. Stupid Hollywood makes stupid monster movie where stupid Rob and his stupid friend running around like brave man. Its not brave. Its not responsibility but its stupid. Gosh I cant belieive Paramount picture make this stupid film. .Stupid Colverfield give me my money back even tho I watch it on pirates DVD.
And how dare the 2 couples last line before they getting bombed is “I Love you, I love you”. That such stupid line . And so lame. . You give love a bad name Rob. When u die, u just die , u dont say love to each other u twat. But im glad u die Rob, i hope u just die the first minute u appear through the door.
Oh just because u have lots of money it gives u excuse to makes stupid movie like this, Hollywood? Screw u Cloverfield.
I guess Cloverfield biggest mistakes is that the movie got 5 star rating from Empire. But it so stupid i'll watch any Tom Green movie anytime. yeah i dig Freddie Got Fingered.

Let us all sing a song to Cloverfield stupidity for being made into a movie.

CLOVERFIELD filem bodoh yeah yeah yeah
CLOVERFIELD tak best yeah yeah yeah
Mari kita ramai-ramai berak atas DVD CLOVERFIELD yeah yeah yeah

Hahaha Im just playing Cloverfield u know I love you (tiru lyrics Eminem dalam lagu Kill You dan White America)

Ada sesiapa mau pinjam DVD Cloverfield?

12 comments:

vitamin said...

huh. marah betul ni.. hehehe. sampai nak berak atas DVD.

klu dah review nya mcm ni, saya pun tak nak pinjam..

Hanim said...

erkkksss...

saat omar said...

muahahaha....

coffeeHolic said...

nak!

CT Cutielady said...

yeah yeah..abis duit RM8.. yeah yeah.. baik buang saja.. baik ko pegi ke lelaman... www.moviereleased.com haaaa... nengoklah movie kat situ.

be loved, love and be lovable said...

hahaha.... cd tu roy ada lama but baru nak tgk...(of cos before en.saat tgk la..) yah... it is astupid yet lame movie...
ada satu lagi yg mcm tu... zombie something2... or dead something2.. x igt..nanti roy bagi en.saat tgk.. even MIST pun... zzzz.... ada tika bulan datang Hollywood smua buat filem ala genre itu dan so stupid.... very the zzz also.. last week roy tgh Don't Mess with Zohan lagi la.... then Love Guru.. lagila.....haiz... roy ada banyak dvd... en.saat nak pinjam?

be loved, love and be lovable said...

cuba en.saat perhatikan corner top right of the poster...
ada watak 'monster' tersebut...
is a hidden image

saat omar said...

Orait Roy...weekend boleh gak exchange DVD. Zoran tu nak tgk...i minat giler Adam Sandler muahah...The Love Guru dah tgk. Kureng sikit. Mike Myers repeat what he have done in Austin Powers...

Fish of Pisces @ 5th_E said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

u got me cirited reading this entry ok!!

SPANTS sangat!!

saat omar said...

Well...sekali sekala nak bagi fifi cirited..

fadz said...

yeay yeay ada kawan, yeay yeay ada kawan! i felt the same thg that u feel.. full of pretentious technique but wasted in human drama.

saat omar said...

haha fadz, sebelum post tu aku curiga juga kalau ada kawan2 yg suka filem tu, pastu hantam aku balik...nasib baik kau pun tak berkenan