Thursday, December 29, 2016

2017


Aku tak ingat banyak tentang 2016.

Its all good I guess. Watched many cool films/theatres. And thats the most important things.

Oh ya. Ada pengalaman sakit nak mati, sakit paling teruk pernah aku rasa. 2 kali Jumaat aku tak boleh jalan. Merangkak untuk ke tandas. Kencing dan berak pun menyenget badan. Tapi alhamdulillah aku dah pulih sekarang.

Masih menulis. Benda paling enjoy aku boleh buat. Yang suka aku buat.

Trump menang! Yes! walaupun ianya takde kena mengena dengan aku sangat. Aku raikan kerana aku suka support underdog. Dan Trump memang anjing.

AKu habiskan manuskrip novel aku tepat pukul 12.30 pada 30 hb Disember 2016 selepas 3 kali edit. Novel yang paling susah untuk aku tulis setakat ini. aku bermula bulan Ogos rasanya, dan tamat pada hujung Disember. Progress memang slow sebab sibuk dengan kerja kerja hakiki. yang penting aku berjaya achieve KPI aku untuk menulis sekurang-kurangnya satu novel satu tahun.   Dan sekarang aku in the mood to celebrate it.

2 comments:

Hackeleh ⁢ said...

Yeay novel baru :)

SHAH MOLOKO said...

Hang memang terrer le hj..as always