Sunday, November 2, 2008

FEW THINGS ABOUT ME part 1


Aku lebih suka berbaring daripada berdiri.

Aku tak tahu macamana nak buat belon dari chewing gum. Untuk tidak rasa ketinggalan dengan kawan-kawan yang boleh, aku impresskan mereka dengan telan chewing gum itu.

Ketika aku berumur 9-12 tahun, aku adalah antara top scorer bolasepak dikampung aku. Hanya beberap tahun kemudian bila aku dah besar baru aku tahu yang aku ni sebenarnya kaki bangku.
Aku Fobia dengan motor machine, especially motorsikal dan kereta. Aku rasa apa-apa sahaja akan berlaku bila aku memandunya. Mungkin juga sebab itu aku adalah antara pemandu paling teruk di Malaysia. Kalau nak ke shopping complex yang paling aku risaukan adalah tempat parking. Im the worst lousy car parker motherfucker ever met...Mungkin sebab itu juga aku lebih selesa naik motor.

Pada hujung 80an, sesibuk mana pun kami bermain, kami akan berhenti pada pukul 5 petang untuk menonton THUNDERCATS.

Tak pernah sampai Johor Bharu. Paling jauh sampai ialah Segamat.

Member leftist group Malaysia and proud of it.
Atas sebab-sebab yang aku sendiri tak boleh nak jelaskan aku sangat benci dengan George Clooney. tak berkenan lansunggg...aihhhh

Dari tahun 1996 hingga ke 1999, hanya dua band sahaja yang aku dengar melalui walkman aku ;iaitu THE SMITHS dan RADIOHEAD.

Saya rasa art gallery akan jadi lebih friendly kalau disediakan tempat duduk didalam ruang pameran itu.
Saya boleh gerakkan telinga, tapi aku boleh gulung lidah.
Tak boleh makan nasi kalau takde kicap.
SEKIAN SETAKAT INI. AKAN BERSAMBUNG DI LAIN WAKTU DI BLOG YANG SAMA.......
* Picture Angus Young of AC/DC

5 comments:

Prince Nepths said...

yea.im the fist!
pelik benor en.saad ni...
lol..camna kaki bungku leh jadi top scorer bola...
catit score ke?
roy lak kt blog baru pas post pasal most creative building in the world.
huhu

syahrulfikri said...

huhuhu the smiths and radiohead... aku hanya dgr the smisth few years back jek tho :(

saat omar said...

apa peliknya Roy...time tu main bola estet..sepak je dah score haha..Sebab saya badan besar saya tolak je semua budak2 tu...

Ajin..tapi time tu lu layan Weezer dan XPDC hehe..

Hanim said...

Sama macam my husband...takleh makan nasi kalau takder kicap. ehhehehe

kamal sabran said...

wei saat ko lupa ...
satu lagi ko ni..

"BLUR"

kakakakaka