Thursday, April 22, 2010

Design 101







Ini adalah antara beberapa design kulit buku tempatan yang aku minat. Orang sekarang dah tak reti design buku macam ni dah.
Ada satu persamaan dengan design-design ini, ianya adalah buku terbitan tahun 80an.
Sekarang teknologi canggih. tapi design makin berserabut.

Kadang-kadang bila tengok cover design buku novel sekarang buat aku pikir; Kat Malaysia ni takde school design ke?

2 comments:

MOLOKO said...

Hujan Pagi tu aku ada..ironiknya, tak pernah aku baca! Aku beli sebab minat covernya...

saat omar said...

Yes some people , macam aku gak..collect buku sebab covernya yang cantik...our publisher dont understand behind this concept.