Thursday, August 6, 2009

ROCK OTAI


* Cuba cari kat mana aku dalam gambar ni?
.
.
.
( Dengar cerita ramai yang tak puas hati dengan konsert Search 1 Ogos tu ek? kesian. nasib baik aku tak pergi.....Bilalah Kings of Leon nak turun KL ni...)

5 comments:

Vitamin said...

camne nak cari en saat. gambo kecik. muka pun semua jadi kecik2..

Moloko said...

Seluar jeans elastic, kasut jenama Aliph, rambut motley crue & my personal fav's is. None other than SYJ aka WASP Malaysia!

saat omar said...

Haha Vitamin..aku mmg takde kat situlah. time ni aku kecik lagi.

Yes Moloko...among others yg ada kat situ Lefthanded, May, SYJ, Ella & The Boys, Burnmarks ....

aloy_paradoks said...

gua tak puas hati sbb tak pegi... tau tau KId ada main.... aduh.....
nak tengok Aru main belah petang pun tak dapat.

saat omar said...

Aloy...aku tak pergi sebab ada wedding kat Kg Bahagia...kat Dewan Orang Ramai...Faizol Lorong Hassan kawin dgn jiran sebelah rumah....
Jumpalah otai2 kg Bahagia kejap. ..